Privacy/Disclaimer

Op feestjes.org vind je tips voor kinder- vrijgezellen en bedrijfsfeestjes in heel Nederland. Onze redactie besteedt grote zorg aan de ontwikkeling en samenstelling van deze website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Controleer altijd de prijzen en openingstijden op de website van de aanbieder. Feestjes.org is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het bezoeken van deze site of door gewijzigde, onjuiste of onvolledige informatie. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door Feestjes.org worden gewijzigd of verwijderd. Het auteursrecht op de inhoud, het beeld, de vormgeving en de programmatuur van deze site is van Feestjes.org (of in bruikleen van onze aanbieders). Wil je iets gebruiken? Vraag ons dan eerst om toestemming. Feestjes.org draagt geen verantwoordelijkheid voor alle rechten die eventueel kunnen zijn verbonden aan beeldrecht, merkenrecht en auteursrecht van de aanbieders. Mocht je menen een recht te bezitten op een beeld op deze site, neem dan contact op zodat we jouw credits kunnen vermelden.

Geweldige concepten

Op deze website worden de beste concepten verzameld en geordend zodat je gemakkelijk een geweldig concept vindt welke precies aansluit op je wensen.

Linkjes

Via de verzamelde linkjes helpen we je verder om nieuwe feest ideeën te ontdekken.

Downloads

De downloads helpen je zelf je feestje op een creatieve manier te vullen en eigen te maken.

Downloads

Losse documenten welke je helpen met het organiseren van een geweldig (kinder)feest.

Stoer piratenfeestje!

Piraten ooglapjes maken? Download het template door op de link hieronder te klikken.

Download!

Bijzondere feestjes!

Nieuwe ideeën nodig voor een gaaf verjaardagsfeestje? Download deze verjaardagsgids van bijzonderfeestje.nl :


Download!

Foto Props

Een leuke twist aan je foto's geven? Deel deze props uit voor in een fotobooth of gewoon op een selfie! Download het template hieronder, knip de emelenten uit en plak ze op een sateprikker.. kind kan de was doen!
Download!

Feest linkjes

Verschillende locaties met feestconcepten

Contact

Vragen? Stel ze hieronder!De beste ideeën voor jouw feestje!

Copyright feestjes.org - Tips of gratis link ruilen? - stuur uw link naar info(a)feestjes.org

Copyright feestjes.org | Alle rechten voorbehouden.